O nama

Idejni tvorac i vlasnik  G – beauty  brenda je u vlasništvu Gala Concept d.o.o porodice Milutinovic iz Beograda.

Ova tri-člana porodica uživa hedonistički u stvarima koje esencijalno čine zivot lep i udoban ! Zato im je sve ono sto dolazi netaknuto iz prirode kao i sama priroda oličenje kvaliteta života!
Njihov moto je :“ŠTA JE PRIRODA TO SI TI!“
Zato luksuznim proizvodima iz svoje linije G-Beauty dentalnih i dermalnih proizvoda  oni su želeli da prirodu inkorporiraju u male bočice i unesu je  u svakodnevni rutinu, savremene  žene i muškarca, koji ubrzano žive i nemaju  puno  vremena da se posvete traženju i izborima šta je to najbolje za njih.
Jednostavna za koriščenje i upotrebu, upakovana u luxuznu ambalažu ovi proizvodi imaju za cilj da svakodnevna rutina održavanja oralne i druge higijene bude poput momenata u kojima se osečamo dobro, radosno puni životnog elana!
Taj glam momenat koji nam stoji na toaletom stočiću, kupatilu ili našoj torbi češce nego bilo šta drugo nas podseća koliko trebamo i smo vredni poštovanja, vrača samopouzdanje i životnu radost.
To je poruka i misija luksuzne kozmetike linije G-beauty koja postaje i više od toga, model ti savremenog životnog stila!
KORPA 0